Over mij

Ik ben Kora Prijor. Haar is altijd mijn passie geweest; ik ben altijd bezig geweest met haar.

Na het krijgen van mijn dochter heb ik mijn baan in de zorg opgezegd om mijn beautysalon te starten. Zo is Amba’s Natural Hair and Beauty ontstaan.

Ik heb mij laten omscholen in natuurlijk-haartechnieken, zo heb ik ook een opleiding stijl haar gedaan en met succes behaald. Ik heb ook een training gevolgd in het zetten van Sisterlocks en Dreads. Ik doe namelijk naast het verzorgen en stijlen van natuurlijk haar, ook wassen en vlechten, en daarnaast ook het inzetten en verzorgen van Sisterlocks en Dreads.

Naast mijn liefde voor haar doe ik ook het verzorgen van de handen en voeten. De voeten dragen ons en die moeten we met liefde behandelen. De handen en ons haar is onze visitekaartje om ons te presenteren, om goed voor de dag te komen.

Voor het verzorgen van natuurlijk haar en sisterlocks doe ik dat met de Sheado haarlijn en Sisterlocks haarlijn. Voor het verzorgen van hoofdhuid problemen zoals haarroos en droge hoofdhuid en haaruitval, met Mediceuticals. Voor het verzorgen van de handen en voeten gebruik ik Bio Sculture Gel.

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb hele goeie ervaring met Kora. Heb haar telefoonnummer via mijn zus in Veghel gehad terwijl we in dezelde stad wonen. Ben een keertje naar Rotterdam geweest voor proeflocks. Kort daarna heb ik mijn Big Chop gedaan en direct daarna een afspraak bij Kora gemaakt!

 

Bij Kora werd ik stap bij stap begeleid. En toen ik na mijn behandeling over straat liep begonnen mensen mij complimenten te geven over mijn haar. Ik zie steeds meer mensen Natural gaan en hun haar met trots dragen.

 

Al verschillende jaren kom ik bij Kora om mijn Sisterlocks bij te laten werken. En dit doe ik met veel plezier. Zij staat klaar als ik aan kom en we kunnen meteen beginnen. In twee uur heeft zijn al die vele sisterlocks van mij bijgewerkt. Ondertussen kletsen wij over van alles. Zij adviseert en voorziet je van de informatie die je nodig hebt om je haar zelf te kunnen verzorgen. Ik ben zeer tevreden en hoop nog jaren mijn haar bij Kora te mogen doen!

 

Ontzettend blij met mijn haar bij Kora. Nu nog af en toe een behandeling (ook bij Kora) voor de nodige vitaminen en voor een gezonde groei!

 

Weer of géén weer, ik geniet al 5 jaar van mijn Sisterlocks welke ik bij Kora heb laten zetten! Het is een investering, maar dan heb je ook iets dat het geld meer dan waard is dankzij Kora’s professionele behandeling en begeleiding. Bedankt voor mijn journey!

 

De beste, professioneel, punctueel, creatief en nog veel meer. Dat is Amba’s Natural Hair and Beauty salon in Almere. Voor jouw verjaardagsfeest, bruiloft of je wilt er gewoon mooi uitzien, dan moet bij Kora in Almere wezen. Zij is een professional in zowel kroes als Europees(sluik)haar. Je kan haar ook vinden op Facebook voor informatie.

 

Mijn haar doe ik inmiddels 11 jaar bij Amba’s Natural Hair and Beauty. Ik zou het niet anders willen. Mijn haar krijgt de juiste behandeling en aandacht die het nodig heeft. Wat ik fijn vind is dat er met je wordt meegedacht en dat je bruikbare adviezen krijgt. Ik raad iedereen Amba’s Natural Hair and Beauty aan; zowel Europees als Kroes haar!

 

Ik kom bijna vier jaar bij Kora aangezien mijn locks wel eens worden bijgewerkt en onderhouden. Ik ben heel tevreden!  Mijn zoon en broer hebben nu ook locks bij Kora laten zetten. Ik zou iedere kennis en familieleden de expertise  van Kora recommanderen. Kora is  in alles  wat ze doet betrouwbaar, en is bekwaam  met haar klanten. Verder vertelt ze, hoe welke producten goed zijn voor het verzorgen en welke  producten gebruikt kunnen worden. Sommigen producten  heb ik in haar salon gekocht. Top, Kora!